Z najboljšimi strokovnjaki od ideje do vselitve


Vam nobena od že izdelanih idejnih zasnov na naši spletni strani ni najbolj všeč ali ne ustreza naravnim danostim parcele? Predlagamo, da se odločite za individualno zasnovano hišo, ki vključuje vaše želje, zamisli pri oblikovanju prostora in se idealno prilega izbrani parceli.
Prednost take odločitve je v sodelovanju arhitekta in drugih strokovnjakov, da bo vaša nova hiša najbolje umeščena na parcelo in izkoriščala njene naravne danosti. Hkrati bo že od začetka zasnovana kot energijsko učinkovit objekt z optimalno izbiro sistema tehnologije, potrebnega za njeno delovanje.
Stopite z nami v stik in povežemo vas z našimi izbranimi arhitekti, ki imajo desetletne izkušnje pri snovanju lesenih montažnih hiš.

Celovita storitev na enem mestu

Ponujamo celoten spekter storitev od idejne zasnove (IDZ) do projekta za gradbeno dovoljenje (PGD) in projektov za izvedbo (PZI). Tako boste prihranili čas in pridobili gradbeno dovoljenje v čim krajšem možnem času.
Na osnovi idejne zasnove vam izdelamo oceno investicije za stopnjo izvedbo: BASIC, MEDIUM, FINAL. 

Več o stopnjah izvedbe

Že imate projektanta?

Imate tudi gradbeno dovoljenje? Iščete zanesljivega izvajalca?
Verjamemo, da smo pravi partner za postavitev vaše nove hiše. To potrjujemo z več kot 12.500 postavljenimi objekti, naše več kot 75-letne izkušnje in znanje, ki ga nenehno nadgrajujemo z inovativnimi rešitvami. Vse z enim ciljem – kakovost objekta, energijska učinkovitost, okolju prijazna in čista gradnja ter zadovoljna stranka. 

Pošljite nam svoj projektNaj bo pot do vaše nove hiše v sodelovanju z nami prijetna izkušnja.


Zadnji projekti


Aktivna hiša Jelovica

Hiša Kopriva

Hiša Leska
V aktivni hiši Jelovica računa za elektriko ne boste nikoli plačali. Hiša nove generacije je namreč energijsko samozadostna. Ob misli na naslednji trend in zeleno prihodnost, smo jo obogatili še z možnostjo namestitve polnilne postaje za električni avtomobil.


VEČ O HIŠI


V individualni idejni zasnovi hiše KOPRIVA se moderno oblikovanje prepleta s tradicionalnostjo. Tipično kraška hiša je namesto iz kamna, narejena iz lesa. Z inovativnimi detajli lesene gradnje lahko ponudi najvišjo kvaliteto bivanja. Trajnostno sobivanje z naravo si lahko privoščite znotraj in zunaj hiše.

VEČ O HIŠI

Hiša Leska je sodobna lesena pasivna hiša za dinamičen način bivanja. Glavna izhodišča za ustvarjalce hiše so bile želja investitorja po prostornem in udobnem domu, ki ponuja visoko kakovost bivanja ob upoštevanju mnogih tehničnih zakonitosti in bioklimatskih konceptov načrtovanja.

VEČ O HIŠIPRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?