POSTAVLJENA PRVA AKTIVNA HIŠA JELOVICA

EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJAMO SODOBNO AKTIVNO HIŠO DOVRŠENIH DETAJLOV.

Hiša nove generacije je energijsko samozadostna, zato njeni prebivalci nikoli ne plačajo računa za elektriko. Ob misli na naslednji trend in zeleno prihodnost smo jo obogatili še z možnostjo namestitve polnilne postaje za električni avtomobil. Sodobna lesena hiša je polna dovršenih detajlov in nam ob velikih steklenih površinah ponuja neprecenljive poglede na urbano okolico.Velikost hiše: 126 m2
Etažnost: P+M
Lokacija: okolica Kranja


RENDER GALERIJA:

Eksterier
Interier - pritličje
Interier - nadstropjeHiša nove generacije je energijsko samozadostna - na streho je integrirana sončna elektrarna 7 kW, ki proizvaja energijo za delovanje in ogrevanje hiše. Izdelana iz najkvalitetnejšega lesa in izolativnih materialov, ki zagotavljajo nizko porabo energije za ogrevanje preko talnega gretja s toplotno črpalko zrak-voda.
Pripravljene so inštalacije za vodo, elektriko, razvod talnega gretja. Urejene so tudi predinštalacije za dimnik, klima napravo, pred hišo pa tudi predinštalacija za polnilno postajo za električni avtomobil.

TLORIS

KVADRATURA

Vetrolov: 8,32m2
WC: 2,65m2
Utility: 8,31m2
Bivalni prostor: 43,00m2
Shramba pod stop.: 2,51m2


SKUPAJ: 64,79m2

KVADRATURA


Predsoba: 6,61m2
Kopalnica: 11,94m2
Spalnica: 11,94m2
Garderoba: 6,40 m2
Soba 1: 11,98m2
Soba 2: 11,98m2

SKUPAJ: 60,85m2


Hiša je mansardna dvokapnica v velikosti 126 m2 bivalnih površin v pritličju in mansardi.
Razporeditev prostorov v hiši je funkcionalna in premišljena. V pritličju se nahaja prostoren bivalni del s kuhinjo in jedilnico z izhodi na pokrito sončno teraso. Spodaj je še vhodna veža za garderobo, wc in soba za tehniko s pralnico, kjer se namesti toplotna črpalka, pralni in sušilni stoj. Pod stopnicami je dodatna shramba. V mansardo vodi stopnišče, osvetljeno z naravno svetlobo. Zgoraj sta dve svetli otroški sobi, ki gledata proti jugozahodu. Spalnica ima francoski balkon in garderobno nišo, ki se lahko spremeni v kopalnico za starše. Zgoraj je še premišljeno zasnovana družinska kopalnica.

POSEBNOST HIŠE

- LAMTOP: najnovejši inovativen sistem izdelave stropa iz masivnega lesa [ VEČ ]
- OKNA: velika lesena okna Jelovica, s troslojno zasteklitvijo in nevidnim okvirjem
- ZUNANJE SENČENJE: sodoben videz hiši dopolnjuje sistem senčenja s screen roloji
- VHODNA VRATA: lesena vrata Jelovica najnovejšega dizajna z ravnimi linijami, utopljenim ročajem in možnostjo električnega zaklepanjaZakaj se odločiti za aktivno hišo?PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?