Jelovica hiše najuglednejši zaposlovalec za leto 2018 


Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija. Slovensko raziskavo merjenja ugleda delodajalcev na trgu je Moje Delo skupaj s strokovnjaki z Ekonomske fakultete v Ljubljani zasnovalo in jo izvaja že od leta 2007.

Ocenjevanje je bilo izvedeno na podlagi kombinacije kriterijev po katerih so, po mnenju iskalcev zaposlitve pri nas, med kandidati na trgu dela najprivlačnejši in s tem najugodnejši  in sicer: poznavanje podjetja med kandidati na trgu dela; upoštevanje podjetja kot potencialnega delodajalca; stopnja izbornega delodajalca. Vsi prejemniki naziva najugodnejšega delodajalca so dosegli vrednost količnika ugleda 0,81 ali več, in so pri vseh treh parametrih dosegali skoraj optimalne vrednosti.

Zavedamo se, da  konkurenčno prednost podjetja v dinamičnem mednarodnem okolju ustvarjajo ljudje in da se vsa vlaganja , ki jih vlagamo v izobraževanje, razvoj, kakovost dela in življenja se obrestujejo tudi v zunanji podobi in ugledu. 
Ta nagrada nam  bo  pomagala tudi pri privabljanju odličnih kadrov. Vsako dobro podjetje mora skrbeti za zaposlene in do njih ravnati odgovorno in se zanje potruditi še posebej sedaj, ko je dober kader na trgu težko privabiti. Prejeto priznanje nam bo pri tem v spodbudo, da po tej poti nadaljujemo in se zavzemamo biti še boljši.


PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?