Sistem zunanjih sten in stropa pritličja predstavljajo osnovo vsake hiše. Pri gradnji lesene montažne hiše Jelovica lahko izbirate med različnimi konstrukcijskimi in stropnimi sistemi, naša prednost pa je v tem, da investitorjem ponujamo možnost kombiniranja različnih sistemov sten in stropa med sabo. Naš skupni cilj je odličen rezultat in vrhunski bivalni pogoji.

PRIORITETA JE KAKOVOSTNO BIVANJE


Za vas smo razvili tri sisteme gradnje: STANDARD plus, HYBRID power in WOOD line.

STANDARD plus, največkrat izbran sistem, smo zaradi potreb trga in sodobnih oblik današnjih hiš nadgradili. Aduti sistemov HYBRID power in WOOD line so večja kompaktnost, več lesa v osnovni konstrukciji in večja arhitekturna svoboda pri oblikovanju hiše brez podpornih zidov ali jeklenih nosilcev.

Zaradi izjemnih lastnosti lesa kot gradbenega materiala, gre v vseh treh primerih za naravno gradnjo s številnimi prednostmi.

STANDARD plusHYBRID powerWOOD line
Sistem zunanjih stenOptima+
Optima+
Compact+
Sistem stropaKlasični strop Jelovica
Lamtop - masivni strop
Lamtop - masivni strop
Opis
STANDARD plus je največkrat uporabljen sistem gradnje z izjemno energetsko učinkovitostjo.

Gre za standardno konstrukcijo Jelovice, ki je rezultat bogatih izkušenj na področju lesene montažne gradnje. Uporaba kakovostnih naravnih materialov ter inovativna kultura podjetja se odražata v okolju in ljudem prijazni gradnji.

HYBRID power ponuja najbolj optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Združuje nizkoenergijski sistem zunanjih sten Optima+ s toplotno prehodnostjo U ≤ 0,14 W/m2K in strop pritličja LAMTOP, inovativen sistem gradnje s križno lepljenimi lesenimi ploščami. Lamtop strop prepušča manj hrupa in vibracij, hiši pa daje še večjo stabilnost in varnost.

WOOD line hiša je v celoti sestavljena iz masivnega lesa.

Prvi masivni montažni sistem zunanjih sten Compact+ s stropom pritličja LAMTOP s križno lepljenimi lesenimi ploščami ponuja največ – zaradi gostote lesene konstrukcije ima izjemno statično trdnost in odlično toplotno kapacitivnost.
INVESTICIJA V PRIHODNOST

Kaj pomeni lesena montažna gradnja z vidika višine investicije?
Ker je vsak projekt zgodba zase, vam naši strokovnjaki predstavijo in ponudijo optimalno izbiro glede na vaše želje in izhodišča arhitekture hiše. Želimo, da se odločite za sistem zunanjih sten in stropa, ki najbolj ustreza vaši novi hiši in vašemu slogu življenja. Odločite se za nakup montažne hiše, ki jo boste z veseljem imenovali dom.

Za več informacij kontaktirajte naše svetovalce na info.hise@jelovica.si.Oglejte si tudi sestavo vseh naših zunanjih sten

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?