Montažne hiše Classic


Montažne hiše Classic so zasnovane kot družinske hiše, ki se lahko umestijo v večino okolij. Lesene hiše odlikuje energijska varčnost in udobje bivanja. Načrti hiš obsegajo bogat izbor arhitekturnih oblik, barv in postavitev notranjih prostorov. Cene montažnih hiš Classic so zaradi racionaliziranja prostora in stroškov zelo ugodne. Tipske hiše odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Obenem pa z izborom tipske montažne hiše prihranite tudi čas.

Vse montažne hiše Classic


Montažne hiše Cube


Moderne hiše Cube izstopajo s svežino oblikovanja ravnih modernističnih linij, ki se iz zunanjosti hiše nadaljujejo v notranjost. Velike steklene površine, funkcionalna razporeditev prostorov ter uporaba naravnih materialov so tiste kvalitete, ki leseno hišo naredijo prijetno za bivanje ob nizkih stroških vzdrževanja.Energijsko varčne hiše Cube se lahko zasnujejo tudi kot pasivne hiše.

Vse montažne hiše Cube


Montažne hiše Trend


Montažne hiše Trend so razgibana arhitekturna igra klasičnih oblik z modernimi. Lesene hiše Trend z dvokapno streho brez napuščev se odlično stapljajo z večino slovenskega in tudi evropskega okolja. Načrti hiš so zasnovani z idejo racionalnega in dinamičnega načina življenja. Uporaba naravnih materialov pri gradnji hiše prispeva k zdravemu in udobnemu bivanju. Lesena hiša Trend očara z ravnovesjem med klasično dvokapno hišo in moderno hišo ravnih linij. Cene montažnih hiš Trend so zaradi racionaliziranja prostora in stroškov zelo ugodne. Tipske hiše odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Vse montažne hiše Trend


Pritlične montažne hiše


Pritlične montažne hiše smo zasnovali z mislijo na bivanje v naravi, na pogoste izhode na teraso ali zelenico, na hišo, ki spominja na počitniško hišo, a je obenem prostorna in razkošna, da ne bo ostala neopažena. Bistvena prednost pritlične hiše, je poleg povezanosti z naravo, praktičnost bivanja v enem nivoju. Pritlična hiša nudi lažje gibanje med prostori, kot to velja za hiše v dveh etažah.
Načrti pritličnih hiš obsegajo bogat izbor arhitekturnih oblik, od klasične dvokapne hiše, do moderne hiše z ravno streho. Cene pritličnih montažnih hiš so zaradi racionaliziranja gradnje zelo ugodne. Tipske pritlične hiše odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Vse pritlične montažne hiše


Nova linija hiše EVO


Hiše EVO - unikatne hiše za ceno tipskih hiš
  • izberite obliko strehe hiše
  • izberite želen tloris hiše
  • izberite dodatke in oblikujte svojo hišo EVO

Sestavite svojo kombinacijo hiše EVO


Hiša dvojček


Hiša dvojček je sestavljena iz dveh hiš. Hiši sta pomaknjeni tako blizu skupaj, da se dotikata, v vsaki od hiš živi svoja družina. Svoja, zelo posebna skupnost.

Pripravili smo posamezno hišo - enoto dvojčka, kjer imamo za vsak tip enote nekaj različnih tlorisnih razporeditev, ki ustrezajo različnim družinskim situacijam. Dvojčke smo kasneje združili, tako da smo te osnovne enote sestavili po predvideni shemi - enoti smo zrcalili, postavili zaporedno, obračali in podobno. Tako smo zagotovili pestrost in možnost več odgovorov na zapletene omejitve posameznih parcel, orientacije, smeri dovozov in vhodov.

Vse hiše dvojček
PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?