Hiša Prima 85
CAT ID: 63
Pritličje
01  Bivalni prostor
43,33 m2
02  Spalnica
12,80 m2
03  Kopalnica
6,30 m2
04  WC
2,72 m2
05  Utility
3,93 m2
06  Veža
6,46 m2
85 m2
PODATKI O HIŠI
Stopnja izvedbe
KONSTRUKCIJSKA REŠITEV
Tip strehe:
Dvokapna
Neto površina hiše:
85 m2
Etažnost:
Pritličje

Montažna hiša Prima 85


Pritlična hiša z le 85 m2 stanovanjske površine razvaja s kar dvema sobama in velikim bivalnim prostorom, kjer vas bo v zimskih dneh grel kamin ali krušna peč. V načrtu lesene hiše sta tudi jedilnica s pogledom na idilično teraso, pokrito s pergolo, in kuhinja, ki je s pultom ločena od bivalnega dela. Hiša ima tudi utility ter večjo kopalnico, v katero vstopamo iz spalnice. Dodatno sobo lahko spremenimo v otroško sobo, sobo za goste ali delovno sobo. WC lahko opremimo s tušem in umivalnikom in tako dobimo dodatno kopalnico za goste.

Montažna hiša je idealna za bivanje para ali manjše družine, ki se želi iz stanovanja preseliti v hišo z lastnim vrtom. Zaradi pritlične zasnove je hiša primerna tudi za udobno bivanje starejših.

Lesena hiša je nizkoenergijska in zato zagotavlja nizke stroške ogrevanja. Hiša je izdelana iz visoko kakovostnih naravnih materialov, v največji meri iz lesa.

Načrt hiše z lesenimi detajli in pergolo nad teraso ponuja prijeten prostor za druženje s prijatelji. Sveže arhitekturne ideje z uporabo lesa in z občutkom za detajle hiši dajejo podobo toplega domovanja.

Cena montažne hiše z morebitnimi popusti po  povpraševanju. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o hiši.


Zaupajte nam vašo idejo
Prenesi datoteko (risba, načrt, lokacijska informacija)
Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.jelovica-hise.si

Pošlji

Sorodne hiše

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?