Okna


JELOVICA

Da vam bo vaša hiša resnično ponudila višjo kakovost bivanja, vgradimo najkvalitetnejša lesena okna Jelovica. Energijska varčnost hiše bo z nizkoenergijskimi okni zagotovljena. Lahko izbirate med različnimi lesovi, barvami in energijsko varčnimi razredi oken.

www.jelovica-okna.si >


 

Strešne kritineBRAMAC

Strešniki Bramac zagotavljajo, da bo vaša nova hiša bo dobro zaščitena pred vremenskimi vplivi preko celega leta. Izbirate lahko med različnimi kakovostnimi izdelki, ki so ekološki, trajnostni in lepi. Poleg strešnikov nudijo tudi solarne sisteme.

www.bramac.si >Senčila


Roletarstvo MEDLE
S podjetjem sodelujemo, ker so strokovnjaki za senčenje. Pri njih lahko izberete senčila vseh vrst in barv, ki so med najkvalitetnejšimi. Senčila so pomemben del vaše hiše, da poleti ostane prijetno hladna.

www.medle.si >


Ogrevanje - toplotne črpalke


VAILLANT
Nemški Vaillant GmbH se šteje za enega od pionirjev med podjetji s področja ogrevalne tehnike v Evropi. Nudijo kompleten program za udobje v stanovanju in pripravo sanitarne tople vode z uporabo vseh energentov: plina, olja, elektrike, solarne energije ter zemlje, vode in zraka kot energenta za toplotne črpalke.

www.vaillant.com >
DAIKIN
Daikin, japonsko podjetje, je priznana blagovna znamka ogrevalne tehnologije, za večje udobje v različnih bivalnih okoljih, pri vseh vrstah podnebja po vsem svetu. Daikin toplotne črpalke, klimatske naprave, rekuperacijske enote in drugo so inovativno zasnovani in trajnostni izdelki, saj za svoje obratovanje porabijo malo energije.

www.daikin.com >
SAMSUNG
S Samsungovo ogrevalno tehniko boste za svojo hišo izbrali okolju prijazno tehnologijo. V njihovi veliki paleti izdelkov, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, vse do večjih sistemov ogrevanja ter hlajenja bo kakovost bivanja še boljša v vseh letnih časih.

www.samsung.com >

Lesene stopnice


Mizarstvo Jezeršek
Z več kot trideset let izkušenj, natančnim konstruiranjem, odlično izvedbo, hitro odzivnostjo in strokovnim pristopom, je Mizarstvo Jezeršek zanesljiv dobavitelj kvalitetnih in lepih lesenih stopnic za vaš dom.

www.stopnice-jezersek.si >
Talne obloge


ALPOD
Lesene talne obloge lahko izberete pri slovenskem podjetju ALPOD, ki je največji distributer v JV Evropi. Njihovi izdelki so kvalitetni, ekološko in tehnološko napredni, ponudba pa najobsežnejša pri nas. Ko se odločite za našo leseno montažno hišo, izdelano na ključ, vam bomo zagotovili najboljšo talno oblogo.

www.alpod.si >

Fasadni sistemi


JUB
JUB, podjetje z več kot 135 leti izkušenj pri proizvodnji zidnih barv, poskrbi za najboljši fasadni sistem za vašo hišo. Z njihovo široko barvno paleto lahko zadostimo vašim željam glede zunanjega videza hiše.

www.jub.si >
Izolativni materiali


Knauf Insulation
Podjetje Knauf Insulation, včasih Termo, danes del mednarodne korporacije, je naš pomemben dobavitelj naprednih izolativnih materialov. Z njimi razvijamo tudi nekatere produkte, da bi bila vaša hiša še bolj energijsko varčna.

www.knaufinsulation.si >

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?