Prednosti objektov Jelovica

Izdelamo osnutek objekta


Zakaj bi postavljali meje svoji domišljiji? Tudi v Jelovici vas ne želimo omejevati, zato smo odprti za vaše sanje. Iščete pravega partnerja, ki vam bo stal ob strani skozi celoten proces nakupa hiše? Potem ste ga našli. V Jelovici bomo z vami od vaše zamisli naprej. Če med obstoječimi osnutki niste našli vaše sanjske hiše, vam bodo naši vrhunski arhitekti izdelali osnutek objekta Jelovica v skladu z vašimi željami.


Preverjena kvaliteta in profesionalen odnos


V celotnem procesu izvedbe, od postavitve hiše do opreme, boste sodelovali z enim partnerjem, z Jelovico. Naša izkušenost, preverjena kvaliteta in profesionalni odnos vam bodo v veliko pomoč pri tako pomembnem projektu kot je nakup hiše. V Jelovici vam bomo svetovali glede nakupa hiše, izbire konstrukcije in inovativnih rešitev. Hišo vam bomo zasnovali, jo postavili in opremili. Poskrbeli bomo tudi za financiranje, garancijo in vzdrževanje hiše. Po vašem naročilu vam bomo izdelali sodobno nizkoenergijsko ali pasivno hišo Jelovica.


Referenčni nizkoenergijski objekti Jelovica


Nizkoenergijski večstanovanjski objekt v MilanuNizkoenergijski turistični objekt Sončna vila v Bovcu

Izdelamo osnutek objekta


Zakaj bi postavljali meje svoji domišljiji? Tudi v Jelovici vas ne želimo omejevati, zato smo odprti za vaše sanje. Iščete pravega partnerja, ki vam bo stal ob strani skozi celoten proces nakupa hiše? Potem ste ga našli. V Jelovici bomo z vami od vaše zamisli naprej. Če med obstoječimi osnutki niste našli vaše sanjske hiše, vam bodo naši vrhunski arhitekti izdelali osnutek hiše v skladu z vašimi željami.


Preverjena kvaliteta in profesionalni odnos


V celotnem procesu izvedbe, od postavitve hiše do opreme, boste sodelovali z enim partnerjem, z Jelovico. Naša izkušenost, preverjena kvaliteta in profesionalni odnos vam bodo v veliko pomoč pri tako pomembnem projektu kot je nakup hiše. V Jelovici vam bomo svetovali glede nakupa hiše, izbire konstrukcije in inovativnih rešitev. Hišo vam bomo zasnovali, jo postavili in opremili. Poskrbeli bomo tudi za financiranje, garancijo in vzdrževanje hiše. Po vašem naročilu vam bomo izdelali sodobno nizkoenergijsko ali pasivno hišo Jelovica.PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?