Pasivna hiša LeskaHiša Leska je sodobna lesena pasivna hiša za dinamičen način bivanja. Glavna izhodišča za ustvarjalce hiše so bile želja investitorja po prostornem in udobnem domu, ki ponuja visoko kakovost bivanja ob upoštevanju mnogih tehničnih zakonitosti in bioklimatskih konceptov načrtovanja Bivanje v hiši stanovalce povezuje z naravo obenem pa jim zagotavlja subtilno doživljanje prostora.

VečAktivna hiša Jelovica


Ekskluzivno predstavljamo prvo Aktivno hišo Jelovica v Sloveniji. V aktivni hiši Jelovica računa za elektriko ne boste nikoli plačali. Hiša nove generacije je namreč energijsko samozadostna. Ob misli na naslednji trend in zeleno prihodnost, smo jo obogatili še z možnostjo namestitve polnilne postaje za električni avtomobil. Sodobna lesena hiša je tako polna dovršenih detajlov in nam ob velikih steklenih površinah ponuja neprecenljive poglede na urbano okolico.

Več


Nizkoenergijska hiša KoprivaNizkoenergijska hiša Kopriva, katere bistvo je brisanje meje med zunanjim in notranjim bivalnim prostorom, prinaša svežino v čudovito kraško okolje. Hišo odlikujejo visoko kakovostni materiali in skrbno načrtovana oblika gradnje. Posebnost hiše je veliko vidnega lesa, ki s svojo surovostjo in v kombinaciji z razgledi na zelenje daje prijeten občutek bivanja v naravi.

Več
Hiša 2030


Zmagovalni razvojni projekt Hiša 2030 – hiša Aktiva.

Hiša Aktiva sledi trendom sodobne slovenske družine, omogoča fleksibilnost prostorov in se s tem prilagaja potrebam skozi življenjski cikel družine. Na 172m2 površin se prijetno združujejo in ločujejo bivalni in spalni prostori. Velike steklene površine pripomorejo k visokem ugodju bivanja.

Več


Konceptualni model - Vitalna hiša JelovicaVitalna hiša je oblikovana tako, da krepi vašo življenjsko moč. Pri vitalni hiši nas zanima predvsem pojem "živosti", vitalnost uporabljenih materialov, oblik, tlorisnih razporeditev, vode in zraka v hiši. Bolj ko so uporabljeni materiali in oblikovanje vitalni, večjo življenjsko moč imajo in lažje podpirajo vašo lastno vitalnost. Na hišo gledamo kot na živ, zdrav in vitalen organizem.

Več
Montažna hiša HIN-HAUS


Omejena ponudba lesenih montažnih hiš HIN-HAUS po izjemnih cenah. Lesena montažna hiša HIN-HAUS je v Sloveniji prvič na voljo tudi za slovenske kupce, ki si želijo nemško kakovost.

Prednost odločitve za HIN-HAUS v primerjavi s klasično grajeno hišo je kratek rok dobave, saj montažno hišo lako dobite že v manj kot 3 mesecih po izjemni ceni. Oglejte si ponudbo!

Več


Gozdna vila Jelovica


Gozdna vila je namenjena popotnikom, ki ljubijo jutranjo roso na bosih nogah. Je odlična za vagabunde, ki iščejo drugačne izkušnje v življenju, ne da bi se jim bilo treba odreči udobju, intimi in prijetnosti domače postelje. Gozdna vila je lahko sodoben način bivanja v naravi. V celoti je grajena iz lesa in izolirana tudi za hladnejše dni.

Več
PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?