DOBRODOŠLI NA SEJMU DOM 2020

Ob 115-letnici JELOVICE vam na letošnjem sejmu ponujamo široko paleto sodobnih in inovativnih rešitev kakovostnega bivanja v naših lesenih nizkoenergijskih hišah. Predstavili se bomo tudi z asortimanom novih lesenih in les-alu OKEN 2020. Na razstavnem prostoru JELOVICA v dvorani A Gospodarskega razstavišča v Ljubljani vas pričakujemo od srede, 4. do nedelje, 8. marca, 2020.


Spoznajte hišo prihodnosti – Aktivna e-hiša AH 142

Najnovejšo Aktivno e-hišo v velikosti 142 m2(P+M) smo zasnovali premišljeno, z inovativnimi rešitvami konstrukcij in s tehnologijo delovanja, ki zagotavlja visoko udobje bivanja in skoraj nič stroškov. Aktivna hiša navdušuje s sodobno zasnovanim tlorisom in dinamičnim zunanjim izgledom za atraktivno ceno.
Več o hiši si oglejte tu: http://www.jelovica-hise.si/aktivna-hisa-prihodnosti.html


    


Pester izbor nizkoenergijskih hiš različnih velikosti in oblik

Izberite novo leseno hišo s preverjeno odlično konstrukcijo, sodobno obliko in možnostjo prilagajanja glede na vaše želje. Predlagamo vam hiše različnih velikosti in oblik, od klasičnih dvokapnic do hiš z ranimi strehami ali simpatičnih pritličnih hiš sodobnih oblik.

Pogovorite se o naših tipskih hišah za vašo hitro vselitev: http://www.jelovica-hise.si/pick-place-nizkoenergetske-hise.html


Integrirana okna in fiksne zasteklitve

Integrirana vogalna zasteklitev brez masivnih elementov omogoča atraktiven izgled stavbnega pohištva. Iz notranjosti navzven pridobimo izreden pogled na okolico, z zunanje strani pa  kakovostno osvetlitev prostora, ki ugodno vpliva na naše zdravje, počutje in ustvarja prijeten ambient.


Izbira oken je prilagojena stranki in njenim potrebam

Kupcem zagotavljamo visoko kakovostne in sodobne, energijsko varčne in naravi prijazne izdelke. Okna, panoramske stene in vhodna vrata Jelovica izdelamo za dolgoročno uporabo kupcu in zahtevne potrebe današnjega časa.Več informacij na: jelovica-okna.si


  


Ob vsakem večjem projektu, kot je tudi gradnja hiše, se kupcem poraja veliko vprašanj. Izkoristite priložnost in nas obiščite na sejmu DOM 2020.

Kdaj?

4. - 8. 3. 2020, od 10.00 do 19.00, zadnji dan do 18.00
Izkoristite tudi vstopnice Happyhour.

Kje?

Gospodarsko razstavišče Ljubljana, dvorana A.


V kolikor bi se želeli z nami dogovoriti za srečanje, nam pišite na info.hise@jelovica.si.
Za več o sejmu nam sledite na Facebook in Instagram.

Veselimo se srečanja z vami,
Jelovica hiše

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?