INOVATIVNOST

Energijsko varčne montažne hiše, okna in vrata odlikuje skladje sodobnih dizajnov in revolucionarnih tehnoloških rešitev.

SODOBNOST

V Jelovici ustvarjamo sodoben, svež in z naravo povezan življenjski slog. Naše hiše in stavbno pohištvoodlikuje dizajn v razponu od najsodobnejših do klasičnih oz. rustikalnih oblik.

ENERGIJSKA VARČNOST

Inovativne tehnološke rešitve na področju energijske varčnosti so v Jelovici realnost, ki ponujajo odgovor zahtevam v prihodnosti.

NARAVNO

Uporabljamo naravne, človeku in okolju prijazne materiale in premazne sisteme. Hiše, okna in vrata Jelovica so izdelana iz lesa, ki je naraven material s številnimi pozitivnimi lastnostmi.


Tradicija, narava in kakovost v preobleki sodobnega dizajna


Skupina Jelovica velja za vodilnega slovenskega proizvajalca energijsko varčnih hiš, oken in vrat. Svoje proizvode uspešno prodajamo na preko 25 svetovnih trgih, kamor izvozimo več kot polovico proizvodnje. Skupino sestavljajo štiri družbe, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo energijsko varčnih hiš, oken, vrat ter drugih izdelkov za vgradnjo v objekte. Eleganten dizajn in strokovno projektiranje, v kombinaciji z inovativnimi rešitvami in naravnimi materiali, dajejo izvor hišam, oknom in vratom visoke kakovosti.

Jelovica d.o.o.


Na poti stoletne tradicije do vrhunskega proizvajalca lesenih hiš, oken in vrat


Bogata tradicija podjetja dokazuje, da s svojimi inovacijami dosegamo najvišje standarde kakovosti in zahteve po energijski učinkovitosti. Prepoznavni smo tako na slovenskem kot tudi na mednarodnih trgih. Skupina Jelovica se je v začetku prejšnjega stoletja pričela razvijati iz trgovine z lesom, njeni izdelki pa so znani po visoki kakovosti, ki izhaja iz bogatih izkušenj obdelovanja in poznavanja naravnih zakonitosti lesa. Da Jelovica zaseda primat med okolju prijaznimi in energijsko varčnimi proizvodi, potrjujejo tudi nagrade, ki smo jih prejeli v preteklosti.

Priznanja in certifikati

Odgovornost do okolja in ljudi


V skupini Jelovica smo zavezani k trajnostnemu razvoju družbe in odgovornemu ravnanju v skupnosti, v kateri delujemo. To zahteva iskanje ravnovesja med kratkoročnimi in dolgoročnimi interesi ter vključevanje gospodarskih, okoljskih in socialnih vidikov v poslovno odločanje.

Družbeno odgovorno ravnanje zaznamujejo predvsem tiste naše aktivnosti in projekti, skozi katere soodgovorno pripomoremo k življenju v zdravem in čistem okolju sedanje in prihodnjih generacij, k razvijanju odgovornosti do narave, kulturne dediščine in ljudi.


Vizija skupine Jelovica


Postati želimo vodilni ponudnik sodobnih hiš in njihovih sestavnih elementov, ki so energijsko varčni, okolju prijazni, nezahtevni za vzdrževanje in narejeni iz ekološko sprejemljivih materialov. Prizadevamo si za soustvarjanje koncepta življenja, ki temelji na energijski varčnosti, udobju, trajnosti, dobrem počutju in kakovosti bivanja. S svojim delovanjem želimo pozitivno vplivati na okolje, v katerem delujemo, in prispevati k trajnostnemu razvoju družbe.

Zgodbo o uspehu Skupine Jelovica želimo nadaljevati kot ustvarjalec smernic razvoja na področju energijsko varčnih hiš, oken in vrat.

Cilji skupine Jelovica


Naš cilj je kupcem zagotoviti visoko kakovostne in sodobne, energijsko varčne in okolju in naravi prijazne proizvode. Tesno sodelovanje s priznanimi domačimi (ZRMK, ZAG) in tujimi institucijami (IFT, PTE v Rosenheimu, Inštituta v Gradcu, OTTO GRAF inštituta v Stuttgartu) so dokaz več, da bodo naši izdelki ustrezali željam in pričakovanjem najzahtevneših kupcev. Kakovost izdelkov, ki jo dokazujemo z nagradami in certifikati, smo potrdili tudi s tem, ko smo že leta 1996, kot prvi proizvajalec stavbnega pohištva v Sloveniji, pridobili mednarodni certifikat sistema kakovosti ISO 9001, ki zagotavlja kompleten sistem vodenja kakovosti od razvoja, nabave, preko proizvodnje do prodaje izdelkov.


Reference


Podjetje Jelovica hiše se ponaša s 75-letno tradicijo oblikovanja montažnih hiš in tako sodi med evropske pionirje na področju energijsko varčne gradnje. Do sedaj je družba, ki večino svoje proizvodnje izvozi, širom po svetu postavila že preko 12.500 nizkoenergijskih objektov, kar podjetje uvršča med največje evropske ponudnike montažnih hiš in objektov.


Reference

Multimedija


Oglejte si naše kataloge in video vsebine.

Multimedija


Naši partnerji


Za zagotavljanje zadovoljstva kupcev in nadaljevanje stoletne poti zaupanja v naše montažne hiše in druge proizvode sodelujemo s proizvajalci tehnologije in opreme, ki kakovost bivanja v leseni montažni hiši Jelovica odlično dopolnjujejo.


Partnerji

Kontakt


Kako do nas?

Kontakt
PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?