Športna dvorana v Rakeku je nova pridobitev, ki bo v krajevni skupnosti obogatila možnosti organizacije športnih, šolskih, izven-šolskih, kulturnih in družabnih dejavnosti ter prireditev. Občina Cerknica se je kot investitor odločila izvedbo tega pomembnega projekta zaupati Jelovici, izkušenemu podjetju, ki je v svoji dolgi zgodovini zgradilo že več kot 12.500 montažnih lesenih objektov po celem svetu.O dvorani

Nizkoenergijska dvorana Rakek spada med večje in najsodobnejše objekte pri nas. Dvorana dolžine 45 m, širine 41 in višine 13,5 m bo sprejela do 560 gledalcev. Površina vseh njenih prostorov je več kot 2.244 m2, sama športna dvorana, ki dimenzijsko ustreza igranju številnih športnih iger in tudi treningom ter tekmovanjem vrhunskih športnikov, meri skoraj 1.336 m2. Za potrebe kulturnih prireditev bo poskrbljeno s primerno akustiko, dodano vrednost dvorane pa predstavljajo številni pomožni prostori, fitnes in galerija.

V Jelovici smo veseli projektov, ki ponujajo priložnost, da pokažemo svoje znanje in izkušnje pri postavitvi lesenih objektov. Poseben izziv so objekti velikih dimenzij, kjer je inovativnost konstruiranja in zanesljivost montaže ter celotna logistika izvedbe toliko bolj zahtevna.

Galerija slik

foto Gregor Ravnik
Gradnja dvorane
Foto Ljubo Vukelič/ občina Cerknica

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?