LESENE NIZKOENERGIJSKE ŠPORTNE DVORANE 

Odločitev za izgradnjo lesene montažne športne dvorane ima precej pozitivnih učinkov tako za uporabnike, kot za investitorje in nenazadnje za okolje. 
V Jelovici imamo desetletja izkušenj v konstruiranju lesenih nizkoenergijskih in pasivnih velikih objektov in športnih dvoran.  Znanje in tradicija zagotavljata inovativne rešitve lesene montažne gradnje z nenehnim razvijanjem novih možnosti postavitve lesenih objektov. 

Ob tem v podjetju skrbimo tudi za okolje, saj se vgrajujejo naravni materiali s certifikati, ki zagotavljajo okoljsko prijaznost. Elementi objektov so  v naši proizvodnji izdelani na zelen, okolju prijazen način s pomočjo energije sonca, vode in biomase. Naša zaveza je nizek ogljični odtis objektov, ki jih  so tudi v času uporabe visoko energetsko učinkoviti. 

Znano je, da lesena montažna gradnja predstavlja hitro in učinkovito in čisto gradnjo. Gradnja lahko poteka preko celega leta, neodvisno od vremenskih pogojev. Elementi objekta, kot so stene in stropi so v Jelovici namreč izdelani v proizvodnji po kontroliranimi pogoji, postavitev take dvorane pa po naših izkušnjah hitra. Lesena športna dvorana, kot tudi vsak lesen montažni objekt ima visoko stopnjo energijske učinkovitosti, uporabljajo se najboljši izolativni materiali in preverjene inovativne rešitve za najboljši nizkoenergijski učinek. 

Ker je les, iz katerega je dvorana osnovni gradnik športne dvorane, je objekt za uporabnike prijazen. Bivanje v lesenem objektu ima številne pozitivne učinke, zrak je boljši, odboj zvoka je manjši, občutek ugodja uporabe lesene dvorane je dobra za uporabnika res dobra izkušnja.
Športna večnamenska dvorana Senožeče

     
Preberi večŠportna dvorana Rakek

    
Preberi večOglejte si še ostale naše velike objekte.


PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?