Svetujemo


V Jelovici se zavedamo vaših visokih pričakovanj, zato naši svetovalci iz različnih področij s strokovno obravnavo in širokim naborom spremljajočih storitev uresničujejo vaše želje, ko se odločate za nakup nove hiše.

Več


Projektiramo


Naš projektivni biro vam vso potrebno dokumentacijo pripravi v celoti in na enem mestu za konkurenčno ceno, s čimer prihranite čas in denar, saj ni potrebe po dodatnem usklajevanju načrtov in dokumentacije.

Več


Postavimo


Izkušena ekipa monterjev vam bo v nekaj dneh postavila hišo in zaključna dela se bodo lahko začela. V vašo novo sanjsko hišo se boste tako lahko vselili že v štirih mesecih.

Več


Opremimo


Vi izberite, nam pa prepustite skrbi glede izvajalcev. Skupaj s priznanimi partnerji bomo vrhunsko opremili vaš novi dom.

Več


Financiramo


Se odločate za nakup montažne hiše? V Jelovici smo za vas pripravili paket ugodnih financiranj. Pomagamo vam do ugodnejših kreditov za nizkoenergijsko gradnjo.

Več


Garantiramo


Podjetje Jelovica hiše d.o.o. je član Sekcije slovenskih proizvajalcev montažnih hiš, ki skrbi za zaščito kupcev pred slabo kakovostjo. Zagotavljamo vam 30-letno garancijo na konstrukcije Jelovica.

Več


Vzdržujemo


Sodobna montažna gradnja je rezultat zgodovinsko preizkušenih gradbenih tehnik uporabe lesa in sodobnih postopkov izdelave. Kakovostna izdelava hiš Jelovica omogoča dolgo življenjsko dobo.

Več


Energetska obnova in prenova hiše


Zakaj energetska prenova z Jelovico?
  • Ker imamo dolgoletne izkušnje z nizkoenergijskimi hišami.
  • Ker nudimo vse na enem mestu.
  • Ker smo stabilno in rastoče podjetje in smo svojim strankam na voljo tudi več deset let po gradnji ali obnovi hiše.
Več
PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?